N gon, som ocks heter Annelie, har gjort egna matteb cker f r f rskoleklass och l gstadiet och lagt ut p google drive f r delning. 2018!
 • Vad är friskola - Matteböcker lågstadiet

  by

  kommer att åka buss till Kalmar där F-1 ska få se Himladrumlarna. 23/5 Studiedag, eleverna lediga. Vi jobbar på i svenska och matematik. Vi har diskuterat varför man har

  svårt att varva ner efter rasten? Slöjd, mer idrott, och de där nationellaprov som man får svettas över på vårterminen. Nästa vecka kommer de att få sin första läxa. Det kan bli dramatiskt värre när man ska rita om nederbörd. I svenska tränar vi att skriva berättelser, i So har vi tema sjukhus där vi lär oss vad man gör på ett sjukhus. Bra att tänka på är oömma kläder som man inte är så rädd. Alla barnen har börjat läsa, och det är så härlig att följa deras framgångar. Om vi t ex utgår från talet. Annika är sjukskriven fram till 30/9 Vi får inte behålla Lotta som vikarie utan nu kommer Anki (som redan hälsat på) att vara vår vikarie ända till Annika kommer tillbaka. Under vecka 36 ska vi fotograferas på fredag 4/9. Men vi har inte 1 kilometer till matsalen. Låt barnen läsa några gånger och uppmuntra till att läsa även annat. De räknar nu det sista kapitlet i boken. Byte av "läsläxedag" från fredag till onsdag gäller 1:an. Ha en fin vecka Elisabeth och Annika Vecka 4 Hejsan alla glada elever och föräldrar. I SO pratar vi om och jobbar med temat "Familjen". Vi jobbar vidare i svenska med läsförståelse och att skriva mycket. Om du letar efter en formel så hittar du alla. Vår vädjan om föräldrapåtryckning angående skolgården väckte intresse och våra elever vill så gärna ha mera att göra under rasterna. Vid.30 firar vi första dagen med att ha en fest tillsammans föräldrarna. Elisabeth, Annika Anki och Terese.20 Hejsan! Ettorna: Oj, vad de små arbetar. Det blev ju bara en kort notis via email förra veckan eftersom jag var borta torsdag och fredag. Nu finns på arabiska! Vi är redan inne i maj. Kommunens kostchef Johan Miedel hade en intressant information löparblogg om våran kosthållning. Självklart får ni föräldrar, småsyskon. I går fick barnen göra ett nytt moment som de inte gjort i skolan tidigare. Tack för er uppslutning i onsdags, det betydde mycket för era ungar.

  Matteböcker lågstadiet

  Vilket innebär att bara för att läxorna är enkla så ska man inte göra dem slarvigt. Måndag, elisabeth och Terese Vecka, vi har räknat en hel del i matteböckerna och kommer att fortsätta nästa vecka. Skriva på mattespråket och sedan kunna visa för resten av klassen. Vi tittade också på en film om Nobel och hans testamente. Ett problem är svårt att lösa om man inte förstår hur du måste tänka. Läsläxan är att hemma läsa texten tillsammans med en vuxen minst en gång varje dag. Punkt och en stor bokstav i början av varje mening.

  normal elförbrukning villa kostnad

  H r finns elevuppgifter och handledning samt en genomg.N sta vecka r det sista skolveckan och sista dagarna f r era barn p l gstadiet.Efter sommarlovet v ntar nya ventyr p en ny v ning med en ny l rare och jag tror att det kommer att bli.


  Ulrika kommer att ha mina timmar nk göteborg öppettider i klassen. De kommer att visa er lite vad de har arbetat med under hösten 30 vid skolan för att i gemensam tropp gå till kyrkan och terminens avslutning. Håll sedan upp kort för ditt barn som då snabbt ska kunna säga svaret. Ha en skön vecka önskar Elisabeth och Ulrika Vecka 2 Hej alla föräldrar och elever. Inför vecka 46 Tisdag, på tisdag 1711 åker vi bdd sjukdom till Mörbylånga för att titta på teatern Sandvargen.

  Undersökningar visar att i lågstadiet är läsningen en färskvara så läs lite varje dag med era barn under lovet.Vi har en prao denna veckan Emilia Uddenbjörk Ny vecka och massor på gång.

Sök

Kategorier

Arkiv