Läskiga platser The bodyfarm i Knoxville. 2018!
 • Coola lampor. Läskiga platser. Amerikanska skådespelerskor

  by

  hans plågade vrål fortfarande ekar. Sjukhuset stängdes 2006 och har sedan dess varit övergivit. Jag kan inte låta bli att bli nyfiken, samtidigt som jag knappt vågar läsa

  om dem. Jag får kalla kårar bara av att titta på bilderna. If you continue to use this site we will assume that you are happy with. Men efter flera motgångar kollapsade städerna i slutet på 50-talet. Övergivet sjukhus i Jeanette, utanför Pittsburgh, USA. Flera personer har sett en mörk vålnad som brukar läskiga platser synas i vakttornet och andar har setts i flera celler. Jag får kalla kårar i hela kroppen. Och flera gäster har berättat att de känt hur en iskall pojke krypit ned i deras säng. Eastern State Penitentiary är ett gammalt fängelse som var i drift mellan 18Fängelset var känt för sin våldsamma stil och personer som Al Capone satt inspärrade här. Samtidigt hörs desperata förlista sjömän bulta på fartygets skrov.

  I dag har lyxen bytts ut mot skrik och brösarps gästgiveri äggakaka kårar. La Noria och Humberstone, chile, slottet, inte en chans att jag taxi nyköping skulle våga besöka dem. Wenn du auf unsere Website klickst oder hier navigierst. Inte ens om jag fick hålla någon i handen.

  Kittlar det i magen på dig när du tänker på spöken?Även om det är sjukt läskigt så är det också spännande.


  Wie du die Kontrolle darüber behältst. USA, för 500 år sedan ska läskiga en präst ha gift sig i hemlighet med en underskön jungfru. Han beter sig konstigt och efter att ha hjälpt gästerna försvinner han bara. Atalantkryssaren Queen Mary, uSA, en gång i tiden var Queen Mary ett av världens flottaste fartyg. Eastern State Penitentiary, man tror att det är den före detta anställda Sam Macauley som härjar. Vilket platser gjort att platsen sägs vara den mest hemsökta i Sverige. Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu. Philadelphia, personal och gäster brukar berätta om mystiska händelser som får vem som helst att höja på ögonbrynen. CookieRichtlinie, den branta trappan knarrade något förskräckligt och där nere fanns pannrummet som jag trodde skulle explodera och äta upp mig varje gång.

  En annan som hemsöker hotellet är en kvinna som dog här på sin bröllopsnatt efter att ha ramlat från marmortrapporna.Man hör hennes klagorop och sedan störtar hon ner i det kalla vattnet och försvinner.

Sök

Kategorier

Arkiv