Posted in Heléne Leijon on juli 1st, 2010 by prstenslparblogg. 2018!
 • : Löparblogg! Franskt flöde korsord

  by

  kvällar på krogen men med en betydligt nyktrare syn på mitt 90-tal. Predikan inför söndagen är så gott som klar; den skrev jag i huvudet under löprundan idag. Och

  faktum är att löparblogg den känslan efter ett sånt här löppass är en av de stunder i livet som jag tycker kännetecknar ren lycka. En man och hans fru som synkade från första stund våren 2001 och därefter har byggt ett liv tillsammans. Det låter enkelt och självklart. Innan var rekordet 72 och det var från 1998, vilket man kan se här. Även om det formella anmälningsdatumet är passerat så är nog arrangören betjänt av att få in anmälan om vilka som vill deltaga som "efteranmälda". Olycklig, otröstlig och desillusionerad över ett förhållande som till sist gick upp i rök. Startavgifter: 60 kr/start seniorer, övriga 50 kr/start. Sista kilometern idag (jag sprang 8 km) ökade jag farten till tröskelfart och låg precis på gränsen till mjölksyrakänning. Jag pluggar före jobbet och efter jobbet nästan varje dag och har dessutom varit tvungen att jobba över flera av dessa dagar med mitt vanliga jobb. Variationer i underlaget får mig att få stora skälvan. Med stress och övertid. I helgen firar vi detta i familjen. Frågar folk om de vet hur jag ska gå tillväga, men ingen vet I mitt inre härjar besvikelsen över att inte få gå i mål på Gröningen. Hinner jag gå och småjogga till sex kilometer.

  Löparblogg

  Höjd, min man tycker att jag fick en sådan kraftig endorfinkick efter löprundan idag. Att jag borde klassas som manisk efter vissa löprundor kontakt som denna. Tresteg, om jag får gå i mål på under två timmar en sådan här dag är jag mer än nöjd. Diskus, vi tar med oss den gyllene regeln. Men vad fan, jag kollar aldrig på klockan, men hittar snabbt min snabbochskönfart som jag planerar att hålla hela vägen in i mål.


  Löparblogg

  Tre månader att byta lägenhet, om inte tillfreds så i alla fall krasst inställd på ett liv som singel och utan barn. För efteranmälan tas dubbel avgift ut i mån av storstäder plats. Som gjort ett kanonlopp på maran och hon vet också var chokladen finns. Så fort jag springer lite för fort eller för sakta och inte kontrollerar hur litet jag sätter i foten så kommer smärtan tillbaka 57, idag känns benen som nya,. Hej, jag stapplar i mål, det enda positiva är att jag inte hunnit äta så mycket. Vädret erbjöd 14 grader och en sol som kanske ville titta fram. Det är en avlägsen tid på många vis och ändå har det varit en resa som har rullat upp ett liv som innehållit så mycket mer än vad jag i min vildaste fantasi på ett realistiskt sätt hade kunnat föreställa mig där på balkongen 1998.

Sök

Kategorier

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -

Arkiv