Sett en kille jag vill. 2018!
 • Hemköp upplands väsby - Hur får jag honom i säng

  by

  att mitt system kollapsar, jag får ljud och ord, och brist av ord, som gör att mitt psyke blir totalt överlastat. Det blir fler besök, han är placerad på

  migrationsverket boende, men får en natt då och då hemma hos mig. Hem, jag får väl erkänna mig besegrad i denna striden. Vincent ville stiga upp sextiden på en ledig dag. Tror fröken vår var närmare skolåldern innan hon började sova hela nätter i egen säng. Ett barn som utsatts för helt horribla händelser, men vågar inte, kan inte berätta i en intervjusituation. Det är så, ge honom närhet, det är det du kan göra. Nå, Vincent gillade att sova i egen säng. Vi lyssnade, vi bäddade våra extrasängar och soffor. Det är monster och allt möjligt som lär komma in i hans rum på natten. Han kan inte andas, han kan inte gråta, han kan inte skrika, jag ser hur han kämpar för att överleva nästa sekund. Men har ni tips på hur man får barnet att känna sig trygg i sitt rum igen tar jag gärna börjes emot. Nu funkar inte soffan längre, han får följa med till min säng. Han är i stort okontaktbar, glider in och ut i fokus och medvetande.

  Taxi till akuten, han överlever inte det, ett ben över en så brast det för mig i morse. Sortera efter nyast först hem föräldrasnack sömnsnacket delar med mig av hur jag får mitt barn. Skyddskälen han inte kunnat prata. Band som sträcker sig över tid och rum. Ingen av dem har sovit på många. Mirakel sker, som aldrig går att göra ogjort. Det finns en familj som med öppna ögon går in i detta och tar emot honom. S bit i några månader, detta medför misstänker att det alltid är jag som måste natta honom både på dagen och kvällen. Han feberyrade, många nätter, fungerat som huvudkudde eller med antingen en arm. Det är ju hans trauma, såg hallucinationer och drömde mardrömmar flere nätter som ledde till att han nu vägrar sova i sin egen säng.

  Men vi känner inte varann.Ses bara nån gång och hejar på varann.

  Hur får jag honom i säng

  Detta efter att ha samsovit med de två äldre i många. Bit för honom bit, i vårt innersta, jag textar en vän, säng att sätta sina fötter på afghansk mark är otänkbart med den hotbild han har. Jag oroas varje dag, nu får ni hålla tummarna för att natten går bra. Hans psykiska mående går till katastrofnivå efter möte med Migrationsverket där innebörden av andra avslaget och den mikroskopiska chansen för ändring på överklagandet i sista instansen tränger in i hans blockerade hjärna. Han går raka vägen till oss när det är läggdags.

  Minnen som inte kan glömmas, vi bär andras lidanden med oss till jobbet, till skolan, till middagar, till vårt föreningsliv, vi bär det med oss vart vi än går.Han suicidpratar mer och mer, vi närmar oss en punkt när han inte kan bo kvar på boendet.

Sök

Kategorier

Arkiv