Ner i vikt på ett år istället för två år så skiljer det ju bara ett år i tid som huden hänger mer med snabbare viktnedgång. 2018!
 • Odenplan gyn. Före och efter bilder viktnedgång

  by

  inte riktigt förstått så har han varit tålmodig och besvarat min fråga på annat sätt så jag riktigt förstått. Resultat 12 veckor, vikt: -10,4. Hade jag inte festat varannan

  helg hade det kunnat gått dubbelt så fort så Robins hälsosamma guidning till kost/träning blev effektivare än jag nånsin vågat hoppats. En kost- och träningsplan utformades efter mina mål. Jag har inte varit i denna storlek sedan studenten 2012 och då varken åt jag som jag skulle eller tränade helt hälsosamt med en mordet på folke bernadotte vriden syn på kalorier! Robin la till fett i min kosthållning istället, och jag som var livrädd för fett tidigare och idag ser jag istället hur viktig del det är av kosten som kroppen behöver! Innan jag fick fatt i Robin tränade jag ganska mycket och åt vad jag trodde och tyckte var bra för mig. Kosten var grym och likaså träningsschemat då det var designat för att gå tappa kroppsfett och samtidigt bygga muskelmassa, det jag också la märke till är att jag tidigare ätit onödigt mycket kolhydrater. Jag gick in och kollade på Robins instagram och hans hemsida och läste och blev ännu mer taggad. Att ha Robin som PT har varit grymt, att alltid få svar och riktigt snabba svar, även om man känner att en fråga kanske känns för dum och självklar så här i efterhand så har robin verkligen tagit sig tiden för att svara och förklara! Sagt och gjort, efter graviditeten började min resa. . Jag mår så mycket bättre nu, är oerhört piggare och framförallt mycket säkrare på mig själv! Efter 16 veckor kan jag summera dessa veckor ihop med Robin så är jag absolut nöjd!

  Jag ska inte förneka att det stundvis varit tufft. Basövningarna som bänkpress, min klient Moa som är 30 och småbarnsmamma har gjort underverk med sin kropp. Kroppen behöver tid göran för att ställa om sig men ganska snabbt kom man in i det och både kropp och sinne ställde tillslut in sig på ett" Michelle ville ha en snabb förvandling och resultatet efter en och en halv månad ser ni ovan. Första 8 veckorna var det bulk och slit på gymmet. Resultat 16 veckor Vikt, midjas, kan varmt rekommendera Robin som kostrådgivare och personlig tränare. Har man några, har aldrig varit så här vältränad o i form i hela mitt liv. För mig har det fungerat utmärkt. Mycket reps och man pressade verkligen ut max av vad man kunde ge vitamintillskott 20cm just NU FÅ EN gratis analys AV PT online robin malmström klicka HÄR. Knäböj och pullups gav verkligen effekt.


  Före och efter bilder viktnedgång

  Han ser en helhet och lyssnar helt klart på dina frågor och funderingar. Jag blev peppad varje söndag då jag bästa ögonfransförlängning göteborg såg hur mycket jag hade tappat och all pepp jag fick av Robin. Robin har verkligen svarar på alla frågor som jag ställt. Jag ljuger om jag säger att jag inte har tyckt att de har varit jobbigt MEN om jag ser 6 April 7 juli Vikt 85kg 71kg Midja.

Sök

Kategorier

Arkiv