Den lilla bokhandeln i, paris av Nina George. 2018!
 • Ont i fotsulorna - Den lilla bokhandeln i paris

  by

  ännu större bonus tips på böcker ur Jean Perdus litterära apotek. En väldigt smal och väldigt hög traktor med tunna däck för att kunna ta sig fram emellan raderna

  av vinstockar. Den är vackert skriven, berättar en rörande historia och för läsaren till ljuvliga Provence, med detaljerade beskrivningar av fantastisk mat och art de vivre. Guldkompassen för dem som då och då hör små röster i sitt inre och tror att de har en själsfrände bland djuren. Perdu kan läsa av folk och förstår paris ganska snabbt vilka böcker som kan läka andra människors själar. Den lilla bokhandeln i Paris. Titta gärna in hos. Från sin flytande bokhandel belägen på en pråm på floden Seine ordinerar han romaner för alla livets motgångar. När Perdu skänker henne ett bord hittar hon ett brev från Manon som Perdu aldrig kunde förmå sig att läsa. Originaltiteln är på svenska. Ett av rummen, lavendelrummet, är igenbommat. Eller en solig dag i hängmattan. Monsieur Perdu kan ordinera den perfekta boken för ett brustet hjärta.

  Sämre är han på att hitta en väga sig bok som kan läka hans eget hjärta. Dels fick jag spännande ahaupplevelser under resan när boken gav svar på flera av mina funderingar. quot;" den lilla bokhandeln i Paris är en internationell bästsäljare. PiteåTidningen" som sällskap får han med sig två ägarlösa katter. quot; en magisk roman för alla dem som tror att ordets kraft kan läka ett brustet hjärta. Dels är det här en riktigt mysig och väldigt fint skriven feelgoodroman med alldeles lagom med svärta. Och tillägnad alla dem som tror att sagornas kraft kan förändra människors liv.

  Boken har 15 st läsarrecensioner.Den lilla bokhandeln i, paris av Nina George (isbn ) hos.Alltid bra priser, fri frakt över 149 kr och snabb leverans.

  Jag skulle gärna glida fram på en pråm i det franska landskapet och göra små stopp för rad att kliva i land och köpa färskt bröd och ost till frukost. En dag flyttar det in en ny kvinna i en av lägenheterna. Och visar hur den litterära världen kan ta den mänskliga själen på en resa för att hela sig.

  Omslag: Sian Wilson, originaltitel: Das Lavendelzimmer, iSBN.Den innehåller så mycket livsvisdom, och nu är min bok full med postitlappar för att markera meningar som jag vill kunna gå tillbaka och läsa fler gånger.

Sök

Kategorier

Arkiv