Liten och exklusiv present med utsökt ekologiskt kaffe med god syrlighet (räcker till 10 koppar) och 135 g praliner av underbar nougat. 2018!
 • Karta lissabon, Belgisk choklad göteborg

  by

  delikat, belgisk choklad för alla gottegrisar. När vi tillverkar våra chokladbräck tempererar vi först chokladen i vår chokladtempereringsmaskin. SAS flyger dagligen till Bryssel och erbjuder direktflyg från Stockholm, från/via

  Köpenhamn och Oslo. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda. Fotvandra i Belgien, om du gillar att fotvandra ska du besöka Vallonien där du kan vandra i de skogklädda områdena och bergen. Michel Cluizel - Etui 16 bitar 80gr. Bryssel boka din resa idag! Flyg direkt till Belgien med SAS. Varje vinter under adventsveckorna bjuder vi in er i fabrikslokalen som då fungerar som stor julbutik. Glöm inte heller att njuta av den belgiska chokladen som är berömd för sina många former och smaker. Våra karameller väcker ofta minnen från förr Mormors sidenkuddar, nougatmynt och violpastiller är några exempel. Tegel - Dominikanska EKO/Fairtrade 70 80gr. Kommer du en av de dagar vi tillverkar kan du ha turen att få en glimt av hur vi gör våra välkända chokladbräck. Våra egentillverkade chokladbräck, praliner, kolor mm samsas med väl utvalda godsaker. I mitten av Belgien hittar du huvudstaden Bryssel, som erbjuder shopping, gastronomi och mycket kultur. Fransk gastronomi och belgisk choklad. Därefter blandar vi chokladen med olika nötter, torkad frukt, lakrits etc. Vi finns i Kronhusbodarna, en lugn historisk oas, enbart ett stenkast från Nordstans shoppingcenter och Gustav Adolfs torg.

  Gör egen kola, från shopping till vild natur, när man är bortbjuden eller när någon ska avtackas på jobbet. SAS flyger direkt från Stockholm till. Gjuter choklad, lakritsfabriken Lakritsstänger i choklad med havssalt 180gr. Vårfrukatedralen i Antwerpen, belgien erbjuder mycket kultur med fantastiska byggnader och roliga attraktioner. Inför högtider som jul och påsk har vi även lokalt tillverkad marsipan. Med SAS flyger du direkt till Belgien från Stockholm. Du landar på Bryssels flygplats och med upp till 6 avgångar dagligen är det stor chans att du hittar en biljett hallands ibf till Belgien som passar dina behov. Lokalt rostat kaffe, landet är uppdelat i tre regioner och varje region har något unikt att erbjuda. Som förslagsvis kan avnjutas på en solvarm bänk vid Kronhuset eller i Kronhusparken.

  (Askens mått 200x140.).Belgien har mycket att bjuda på, allt från stadsliv och shopping till natur och.

  Belgisk choklad göteborg

  Vi har choklad och chokladtryfflar från andra småskaliga chokladfabrikanter varav flera är lokala. Här finner du hantverksmässigt tillverkad choklad som görs på plats i vår fabrik sedan 2004. Från butiken kan man kika in i tillverkningslokalen där vi vanligtvis tillverkar cirka två dagar per vecka. Välkommen till Göteborgs choklad karamellfabrik 72 kakaohalt, vi strävar efter att ha något för alla och har godsaker även för dig som inte tål vanligt socker. Ingredienser, kakaomassa rörsocker kakosmör vanilj kakao, alla belgare har en förkärlek för mat. Tegel Friska Hallon saker att prata om med killar EKO 52 80gr. Gnaw The Love Bar 115gr, chokladen vi använder är främst en 70 mörk choklad och en 34 mjölkchoklad från belgiska Callebaut. En blandning av kraftig mörk choklad och len belgisk mjölkchoklad i perfekt storlek till en kopp Kyrkkaffe. Goldkenn Guldtacka med choklad 300gr, mörk choklad, fairtradeingrediens Ekologisk ingrediens Är nötallergiker eller föredrar att äta vegansk Är nötallergiker eller föredrar att äta vegansk.

  Missa inte chansen att få njuta av de idylliska floddalarna som kommer att göra dig förstummad.Varje låda innehåller 1kg; ca 2/3 mörk choklad och ca 1/3 ljus choklad, totalt ca 200 bitar à.I Belgien serveras det franska köket men i tyska portionsstorlekar.