På Gothia Towers har vi flera mycket populära restauranger. 2019!
 • Stora schackpjäser - Boka rum gothia towers

  by

  rum kvar, deluxe 2 personer, king eller Twin 33 m2, wiFi ingår. Äta och dricka gott i Göteborg. I närheten Kommunikationer Göteborg Landvetter Airport: 25 km Göteborgs Centralstation: 1,5

  km Götaplatsen busshållplats: 150 m Sevärdheter Göteborgs Konstmuseum: 200 m Liseberg: 800 m Universeum: 850 m Trägårdsföreningen: 700 m Slottskogen: 3 km Företag Svenska Mässan: 800 m Göteborgs Universitet: 650 m Chalmers Tekniska Högskola. Hösten med gastkramande Halloweenfirande med hårresande skräckhus och barnsligt bus och godis. Frukost ingår, våra superiorrum är rum för två personer med en 160-180 cm bred säng samt arbetsplats och liten sittgrupp. . Deluxerummen är ca. I receptionen kan ni köpa parkeringsbiljetter till P-hus Avenyn som är beläget ett stenkast från hotellet. Fyll i din email nedan så samtycker du till att få vårt nyhetsbrev tills du avregistrerar dig. Hotellet är en naturlig mötesplats på Avenyn, bara ett stenkast från Götaplatsen och det är enkelt att ta sig hit. Anonym Betyg: 10/10 Omdömet skrevs den Positivt: Uppgradering till ett fantastiskt rum och maten i restaurangen. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat. Att förbättra: Sätta in krokar för att hänga upp handdukar! Öppettider Ordinarie öppettider Måndagonsdag:.30-17.00 Torsdagfredag:.30-02.00 Lördagsöndag:.0002.00 Läs mer Bröllop Planerar ni drömbröllopet och letar efter en unik festlokal i Göteborg? Delar av personalen har genomgått säkerhetsutbildning i såväl bilkörning hos som personskydd. I våra familjerum finns även minibar, hårtork, vattenkokare, safetybox samt tandborst- rakkit i badrummet. Juniorsviterna är ca. Njut av frukost på sängen eller passa på att prova något nytt från hotellets läckra frukostbuffé. Alkoholtest Vi på Elite Park Avenue Hotel vill bidra till en ansvarsfull alkoholkonsumtion och har därför i samarbete med Blowpoint utrustat vårt hotell med en alkoholmätare. Följ Berzeliigatan och kör rakt fram i korsningen med Södra vägen. Vi har tagit fram våra favoritrundor som du enkelt kan följa, tre rutter med varierande längd från 2,5 till 8,5 kilometer. Gamla stan Haga, haga är en av Göteborgs äldsta stadsdelar med härliga kvarter för fika och shopping. När du bor i deluxerum serveras frukost i Executive Lounge måndag till fredag. Gå på klappjakt bland julmarknadens bodar i skenet av miljoner juleljus.

  Rund låda Boka rum gothia towers

  Fluffiga morgonrockar boka rum gothia towers och tofflor sätter extra guldkant på tillvaron. En logi eller konferensanläggning med Green Key arbetar aktivt med att minimera sin miljöpåverkan genom att uppfylla ett antal kriterier inom exempelvis miljöledning kemikalieförbrukning och livsmedel, avfall, vi erbjuder ett antal hotellrum där husdjur är välkomna. Centralstationen eller kanske en limousine med egen chaufför. Välkommen till Upper House i Göteborg. Tillsammans med festköket kan ni skräddarsy boka rum gothia towers en meny som passar till bordsservering. Gästinformation, passa även på att besöka vår populära restaurang at park för en härlig middag.

  Tänk på att boka bord i god tid om du vill du äta gott i någon av dem.Välkommen till Gothia Towers tre glittrande torn på Korsvägen i Göteborg, på evenemangsstråket och i händelsernas centrum.

  Boka rum gothia towers

  Executive Loungen är stängd under vissa långhelger och samt under sommarperioden. Att förbättra, filmer, musik och mycket annat, vi erbjuder 24 flexibla lokaler med kapacitet för 2700 personer. Boka vårt bästa pris, välj rumstyp 1, rum. Du kan självklart se dina favorit tvkanaler men du får dessutom tillgång till internet 1010 Omdömet skrevs den Positivt, det finns även möjlighet att boka personlig träning och massagebehandling 5 km Rutt B 5, passa på att besök hotellets trevliga relaxavdelning där ni kan njuta. Den karaktäristiska byggnaden rymmer en inomhusmarknad där du kan köpa dagsfärska havsdelikatesser i alla former. Namnet kommer från de hagar som fanns här på 1600talet. Med våra flexibla 41 000 m2 ger vi dig unika möjligheter till konferens och kongress ett perfekt alternativ för såväl små som stora möten 5 km Rutt C 8 5 km NatureFitness Välkommen att träna och koppla boka rum gothia towers av hos NatureFitness som ligger på hotellets bottenplan.

Sök

Kategorier

Arkiv