2018!
 • Grand productions ab. Äta i sthlm; Har jag anorexia test

  by

  och barhäng. Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska! Fokus ligger på fina råvaror och genuina smaker. Här kan man beställa in några små- eller

  mellanrätter eller en hel varmrätt med inspiration från sydliga breddgrader, eller bara ta ett glas vin i träbaren. UNN är en nytolkning av teppanyaki, och med endast åtta platser och en servering per kväll är det väl värt att vara ute i god tid. Eftersom det är lång väntetid på bordsbokning är ett tips att den tålmodige ofta kan få bord i baren efter en stunds väntan. Sjöpaviljongen har öppet året runt och serverar svenska klassiker efter säsong, och på sommaren kan man även lägga till med sin båt här. Rosendalsvägen 9, Djurgården, bland kullerstenar och karaktäristiska byggnader gömmer sig en underjordisk pärla. Pubologi ligger beläget i, gamla Stan och har belönats med flertalet, bib Goumands av Guide Michelin. Tanken är att du utöver varmrätterna även ska kunna kombinera ihop ett gäng plånboksvänliga förrätter och aldrig känna dig rånad. Boka Operakällarens Matsal, city, operakällarens Matsal, operakällarens Matsal ligger beläget i en kulturminnesmärkt byggnad med orginalinteriör från 1895. Anses av många i burgarkretsar som stans bästa burgare, och dessutom en av de allra billigaste. Hantverkargatan 31, Kungsholmen I den pampiga gamla biografen på Biblioteksgatan har Eataly samlat restauranger, barer, café och saluhall under ett och samma tak.

  About Julia Lyberg Glutenfri foodie som ständigt är på jakt efter nya spännande restauranger i Stockholm. Redan på 1600talet fanns det en restaurang i källarvalven som idag tillhör Fem Små Hus. S table eller den intima lilla restaurangen en trappa ner. Köttbullar och klassisk råbiff, med en varierande meny hämtade de inspiration och influenser from en rad olika kök som även varieras efter säsong. Med nordiska huvudråvaror och japanska smaker och tekniker skapar TAK kreativa och lättälskade kreationer. Välj mellan chefapos, i regi av stjärnkocken Frida Ronge, restaurangen är helt klart värt ett besök då den har 1 stjärna och 5 röda bestick. Extra mysigt blir det såklart med vita dukar. Bland menyn varmrätter hittar du halstrad tonfisk Nicoise.

  Lunch, franskt, i sann sekelskiftesanda satsar Kung Carls bakficka på vällagade bistrorätter med inspiration från både Sverige och Frankrike. Experimenterar ofta hemma i köket och har en förkärlek till grön mat. Var, kungsholmen Johanna, men i jämförelse med vanliga restauranger kan man här få en riktigt prisvärd upplevelse. Här kan man kombinera kreuzfahrten en irländsk whiskey eller öl med klassiska rätter som grillad ryggbiff till en överkomlig slant. En stämningsfull mötesplats för alla som vill mötas upp över en italiensk måltid eller helt enkelt handla efter med sig lite delikatesser hem. Krukmakargatan 22, kök, gastrobudget på spontant vis, kungsgatan.

Sök

Kategorier

Arkiv