Weekendresor Weekendpaket till spännande storstäder! 2019!
 • Olika hormonspiraler: Weekendpaket! Radio lyssna

  by

  vi ligger vackert inbäddat i utkanten av den engelska herrgårdsparken. Paradiset finns på Kivik när våren och sommaren nalkas. Kosta boda art hotel är hotellet som exploderar i

  färg form och njutning. Beta av agendan i konferensrummen eller tar en paus i vardagen i den härliga spaavdelningen. Ramundberget, en utpost vid vägens ände. På Olarsgården har vi paketerat aktiviteter och händelser som är speciella för årstiden. Endast 30 min från Stockholm. För familjen, badpaket för hela familjen, njut av blöt och fartfylld dag och vila sedan ut i en skön hotellsäng. Ett litet gårdshotell med kärlek för detaljer. Vi är ett modernt hotell mitt i centrala Kalmar. Romantisk weekend med din käresta. När lederna värker, när hyn känns trött eller när storstadsstressen har tagit ut sin rätt på kropp och själ. På Bomans hotell i Trosa är More is more. Mitt i Klimpfjäll och ett stenkast från skidsystemet ligger Villa Heidelberg. I närheten av hotellet finns elljusspår, gym, simhall, slalombacke och golf. Vi vill ta hand om dig på bästa sätt. Mitt i Göteborgs centrum. På Lejondals Slott öppnar vi dina sinnen genom en sagolik slottsmiljö. Vid Siljan i Dalarna har konstnärer och författare sökt sin inspiration sedan tidigt 1800-tal. Förstklassigt affärs- och konferenshotell med 105 rum mitt i Jönköping. Rekommenderad, hotel Riverton är ett fyrstjärnigt hotell beläget vid vattnet i centrala Göteborg. Välkommen till Hotell Borgholm! Här bor du lättillgängligt från E18. Välkommen till vårt fyrstjärniga konferenshotell precis vid Stockholmsmässan. Villa Källhagen erbjuder boende i vacker och rogivande miljö frisyrer män 2018 intill Djurgårdsbrunnskanalen på Gärdet i Stockholm. 40 seniorrabatt, exklusivt erbjudande till Scandic Friends-medlemmar som fyllt. Teaterpaket i Norrköping, kombinera ett besök på teatern med övernattning och härlig hotellfrukost på Scandic Norrköping City. Längs Göta kanal i en av de gamla kvarnarna finns idag en unik anläggning. Välkommen till ett av världens coolaste boenden! Charmiga Elite Hotel Adlon är beläget i en klassisk byggnad på Vasagatan i centrala Stockholm. En fantastisk natur, vi har härligt stora och komfortabla rum och ett utsökt kök.

  Stora kukar Weekendpaket

  Välkommen till ett prisvärt boende i lantlig miljö. Hotellet är vackert beläget i Vadstena som ligger vid Vätterns östra strand. På en bergshylla med vidunderlig utsikt över staden Trollhättan ligger det fyrstjärniga hotellet. Du bor intill Conventum med stadens attraktioner inom gångavstånd. Miljön är så unik och hostel köpenhamn billigt personlig att det känns i hela kroppen. Endast 45 minuters bilfärd från Linköping och Norrköping. Yxnerum ligger i hjärtat av Östergötland. Utflykter i Göteborgs skärgård, välkommen vem du, hotellet är mycket centralt beläget i Sundsvall och erbjuder 75 hotellrum i sekelskiftesmiljö.

  Boka din weekend direkt online, via personlig service på eller i en av våra butiker.Söker du weekendpaket eller weekendresa i Sverige?Res iväg med kärleken på en romantisk weekend eller med tjejgänget på shoppingweekend.


  Weekendpaket

  Vi eftersträvar ett att vara ett personligt cityhotell där vi vill att du som gäst skall trivas. Unna dig själv ett boende i lugn miljö. Centralt beläget vid hamnen, bo två nätter i rad för 750 kr per natt på utvalda hotell Ät lunch eller bara ta en kopp kaffe i våra salonger du är alltid varmt välkommen. Vi erbjuder övernattning med frukost i en annorlunda och exklusiv miljö. Sveriges första flytande hotel, tillbaka till, fortsätt till huvudinnehåll.

  Med egen vinproduktion på hotellet.Vår, sommar, höst och vinter i Storhogna, Vemdalen.

Sök

Kategorier

Arkiv