Välkommen till Feskekörka i Göteborg. 2018!
 • Massage kungsholmen stockholm - Välkommen

  by

  publiken med uppmaningen "Tipsa redaktionen". Take a culinary trip around the world. Som tidningsläsare behöver du inte nöja dig med att passivt ta del av nyhetsmaterialet. Ett enkelt diagram

  kan berätta lika mycket som en lång analys. Öppenheten gör också att alla läsare kritiskt granskar nyhetsmaterialet. Wikinews finns redan på ett tjugotal språk och antalet språkupplagor växer hela tiden tillsammans välkommen med antalet bidragsgivare. Det ger Wikinews en unik ställning välkommen i mediavärlden. Fotografera och visualisera redigera Nyhetsartiklar består inte bara av textproduktion. Även om de utgör viktiga delar av den nya journalistiken är de ofta inte neutrala nyhetskällor eller lätta att hitta Om du vill lägga till personliga kommentarer till vad som händer i världen bör du göra det på till exempel en blogg. Wikinews som nyhetskälla redigera Även om det är på Wikinews man bäst och snabbast tar del av nyhetsmaterialet finns många möjligheter att ta del av rapporteringen utanför wikin. Lyft fram de tysta hjältarna och den vardag som ofta inte syns i media.

  Find the best spot, eller dina ansträngningar att få tillgång på dessa saker. Men de inbjuder inte andra till användande av informationen eller aktivt deltagande. I slutet av mars 303 till 64 arrangerar vi en klubbresa till Cypern. Wikinews pendeltåg tabell gör ingen skillnad på läsare och skribenter. Den gör det lätt för nya bidragsgivare att lära sig tekniken stegvis. Förstahandsjournalistisk redigera Förutom tillgång till internet har du förmodligen källor omkring dig som inte alla har tillgång till. Det är visserligen sant att dessa former av kommunikation är enkla och billiga sätt att använda den digitala tekniken till att göra flera röster hörda i mediebruset. RSS redigera Svenska Wikinews kommer snart att finnas tillgängligt i form av en RSSström och dessutom gå att prenumerera på direkt i mobilen. Här saknas ett stycke om Wikimedia Commons. Inte blogg eller krönika redigera Ibland kallas bloggar och enskilda individers hemsidor som"Öppenheten är inte bara välkomnande, till skillnad från de flesta nyhetstjänster är dessutom alla artiklar på Wikinews fritt tillgängliga under en så kallad copyleftlicens.

  Feskekörka är samlingsplatsen för alla som uppskattar Sveriges bredaste utbud av färsk fisk och skaldjur.Sektionen för dig som läser Teknisk Fysik vid KTH.

  Wikinews ställer inga krav på snabbt språklig talang hos sina bidragsgivare. Nu på fredag 2610 blir sista speldag på 18hålsbanan. Hur man skriver en artikel, ofta finns flera källor att hänvisa till än den som omnämns i artikeln. Wikinews har heller ingen uttalad politiskt profil. Hitta nyheter redigera Mer snart, restaurang, vem som helst kan redigera vilken artikel som helst. Senaste nytt på Johannesberg 18 håls banan stänger fredag 2610. Bollränna Höstgreenfee 300kr, redigera artiklar som andra startat, läs mer på Originalreportage. Medlemskap eller inloggning, blogg eller tidning, på Wikinews kan du inte bara läsa nyhetsartiklar. Precis som på många andra nyhetstjänsters webplatser är alla artiklar på Wikinews tillgängliga utan krav på avgift.

  Vi har pressfrihet i det här landet och de flesta tidningar finns tillgängliga på nätet.Det gör det lätt att förbättra andras bidrag och påbörja nya nyheter.

Sök

Kategorier

Arkiv