På spännande små uppdrag i naturen med Lanclins uppdragskort. 2018!
 • Badrock vuxen - Uppdrag att göra i skogen

  by

  aktivitetstips att göra ute, uppdelat på hur lång tid det tar. Barnen, som var indelade i grupper, fick i uppdrag att leta efter sju olika sorters pinnar. Läs mer

  om grodor här Finns för Android och iPhone. En av konkurrenterna till att gå ut och varva ner i naturen är våra uppkopplade liv. Ta reda på vad du har fått på kroken. Datorspel och TV-serier lockar allt fler en ledig dag än en utflykt till närnaturen. Träning på motsatsord blev det också såsom rak-krokig, tunn-grov, lång-kort. Övningarna finns som pdf-dokument som du kan spara och skriva. Vinsten är att du registrerar ditt fynd (hur många kan du hitta på ett år?) men i många lite större lådor finns någon liten pryl som du kan byta med ta med något. Jordbruksverkets app LärKvitter listar 39 fåglar med bild, fågelsång och information. Appen är på engelska badkarsblandare och framtagen av projektet. Större än, mindre än, förskola/Förskoleklass, att bygga ett ekosystem, biologi 7-9. Grodguiden, bra att ha när jag och mina barn blödningar hittade en padda häromdagen. Kostnad: ca. Många av övningarna fungerar bra i skolskogen och är kopplade till läroplanerna för för- och grundskola. Förskola/Förskoleklass, F-3, 4-6, 7-9. Här kan du som lärare söka efter passande övningar. Här är en film innan du drar igång Finns för iPhone. På Lindblomskolan finns det tre förskoleklasser, Fiolen, Trumman och Gitarren. Björksav, gott och nyttigt, historia, Slöjd, Hemkunskap, Naturorientering, Övrigt. Naturskyddsföreningen och Artdatabankens app hjälper dig att artbestämma med guide, bilder och ljud och så kan du rapportera ditt fynd. Finns för Android, iPhone, Windows Phone eller en GPS. Välj bland kategorierna eller botanisera fritt ur listan. För att göra det lite extra motiverande att. Barnen fick efter detta nya instruktioner. En skogspromenad kan kännas som att slösa bort tid. Vi kommer blogga om vår vardag och vad vi gör i förskoleklassen. Du kan välja övningar efter årskurs, ämne och ibland även årstid. Med Fisknyckeln kan du lära dig hur fiskar lever och ser ut, den innehåller alla svenska fiskarter. Någon har gömt en låda med loggbok i och laddat upp koordinaterna så du och många andra kan smyga ut och leta efter cachen (skatten).

  Uppdrag att göra i skogen

  I övningarna finns stockholm blocket hänvisningar till vår skolskogslåda. Istället är det tvärt om, hälsoeffekterna av att örebro brygghus öppet hus bara vara i naturen bevisas gång på gång och blir allt mer accepterade. Jättebra att ha för att förklara varför just en tvestjärt är bra. Så ladda ner en app eller två.

  De här uppdragskorten passar då prima att göra tillsammans!Det går inte att gå till skogen utan att få ett uppdrag!

  Promille sverige Uppdrag att göra i skogen

  Uggleljuden var väldigt användbara, det finns många aktiviteter man kan göra ute i skogen. Så därför har det blivit lite på bloggen och i gruppen mariaslekrum. Varit väldigt mycket denna uppdrag att göra i skogen vår, jordlöpare och andra små djur som är viktiga i odlingslandskapet. Bli groddjursrapportör och hjälp forskningen kring de fridlysta små krabaterna. Sök bland övningarna här nedan på nivå och ämnesområde eller uppdrag att göra i skogen sök med fritext.

Sök

Kategorier

Arkiv