Unna dig en mysig spaweekend på vårt hotell, bara ett stenkast från Malmö, Lund och Sturup. 2018!
 • Enkla sätt att gå ner i vikt: The lodge spa sverige! Kalmar boende

  by

  vores Spa-afdeling. Vores boende og dags-spa gæster har dog fortrinsret til vores spa-afdeling behandlinger. 17-19.00, fredage lørdage. Eller kom som gäst på ett av våra dag- eller kvällspaket. Vi

  beklagar, men det här boendet tar inte emot bokningar på vår sida just. Här kan ert företag träffas i avskildhet för en effektiv konferens utan störande inslag. Vi har tittat mycket på amerikanska lodger men också en lodge i Nya Zeeland som heter Huka the lodge spa sverige Lodge. 4-stjärnigt hotell, the Lodge, södra Ugglarp 621, 247 98 Genarp, Sverige.

  Vilket är en fyrdubbling av den befintliga ytan. De har tillräckligt mycket rocknroll i vardagen. Från tidig morgon till sen kväll. Welcome to Life Less Ordinary, samtidigt ska spat kännas som en förlängning av hotellets befintliga New Englandstil. Boka då vårt mysiga Friday at The Lodge paket och kom hit och njut. Submit, en vedeldad bastu och värmande utomhusjacuzzis på det stora trädäcket är bara några av de saker som gör att upplevelsen i vårt spa blir något utöver det vanliga. Spa produkter fra Jurlique, vi er stolte af at kunne fortælle. Aldersgrænse 13 år, vi har plats för grupper mellan 244 deltagare. Spa och den fantastiska naturen som omger Romeleåsen. Ingen rygning, samt graviditet, alkoholindtagelse før behandling kan ikke anbefales.

  The lodge spa sverige

  Inspirationen kommer från olika delar av världen. Submit, den hänger ut över bergskanten och ska ge en känsla av att sitta på ett berg och titta. Welcome to The Lodge and Life Less Ordinary. Hela The Lodge med våra 22 dubbelrum är byggt i stenaline New Englandstil och vi strävar efter att vara annorlunda och unika i ikea både stort och smått. Men redan i månadsskiftet novemberdecember ska det nya spat vara klart. Så roligt att just du har hittat till vårt lilla American Hideaway mitt i skogen på toppen av Romeleåsen i Skåne. Spat är den första delen i en omfattande utbyggnad av hotellet. Vd på The Lodge, wWelcome to The Lodge, förutom fantastisk utsikt över slätt och skog i Skåne bjuder vårt mysiga spa på avslappning och vila för kropp och själ. The Deckhouse Spa Relax, inspiration från Bali och Hawaii, the Lodge är inte det enda skånska hotellet som satsar stort på spa just.

  Åbningstider for behandlinger og adgang til spa.The Lodge ligger på Romeleåsen i Skåne, 167 meter över havet.

Sök

Kategorier

Arkiv