Studion är godkänd och registrerad hos Miljö- Hälsoskydd (. 2018!
 • Resa till västindien i november. Tatueringsmässa umeå

  by

  be there. Lothar gör sin eldshow. Därför fick jag åter besök av min fin kursvänner Richard och Caroline Det blev mycket plugg och jag gjorde mina sista prov för

  att på fredagen avsluta med de sista praktiska proven, vilket gjorde att jag kunde gå därifrån med min licens! Vis man på många plan. Så som vanligt är det en shitload med saker som ska styras till innan jag drar. Men jag och finaste var ner till stranden grums och tog årets första dopp. För då kom Johan Vilde med fotograf samt en extra kille för att spela. Fick ett par bilder från danmarksinspelningen vi gjorde i september av Åke Gustafsson härom dan också. Vi som hade vår och allt. Men är ni nyfikna och inte kan vänta så finns det några bilder att se via min Facebook-sida Cheetah - Swedish model from India (samma som här alltså). Det bjuds på både nya och gamla artister på scenen, och självklart kan man även köpa privatdans av Cheetah och de andra tjejerna! (ja bilderna blir tyvärr inte bättre än såhär med mobilkamera och två glas vin i kroppen - kan man bli packad på 2,5 glas rödvin?) Hursomhelst. Fredagsförmiddagen bjöd ju på bästa kramsnön på länge så jag tog tillfället i akt och gjorde 2010 års snöskulptur. Gick ut därifrån med ett par vita vingar och lite annat krimskrams som kan komma till användning. För jävla lustigt faktiskt att det aldrig kan gå smidigt när jag ska åka hem(.?) Och det är alltid 309an:s linje, den som ska ta mig sista biten hem, som krånglar. Dessutom måste jag styra till lite med kontraktet på min lägenhet som jag fortfarande har kvar där uppe. Gjorde nått så förbannat kul igår som att prova på poledancing!

  För med största sannolikhet lär det ionte bli av i morgon. Jag hade ärende både på Olssons tyger och på Kreatima. Kramar Cheetah Click here and tell me what you think 0 Comments tatueringsmässa category 10 Gjorde ett riktigt ryck igår och bakade inte bara en utan två kakor. Men jag hade totalt missat att olssons låg typ ett kvarter innan Kreatima. NO category Gooo mörron, köttbullar, jag fyllde år i fredags, men nu SKA tatueringsmässa jag göra mig klar och dra till gymmet snart. Förutom mina och Aminas framträdande så kommer jag även såklart göra en riktig knullshow varje kväll med min älskade kille. Bar ner lite saker i förådet och träffade några kompisar.

  Umeå kommun) och vi är godkänd för F-skatt.En tatueringsmässa där över 100st tatuerare.

  Tatueringsmässa umeå

  23 Vill mest bara saga hej till er lasare fran London. Lill" sofie är en kul tjej och tatueringsmässa umeå en riktig pärla som alltid ställer upp. Ja jag vet ibland har jag vannisnigt dålig humor. Så förhoppningsvis så kommer man ju få lite av London och kanske till och med shoppa lite och gå på British Museum. Men det tatueringsmässa umeå var jättekul och verkligen en erfarenhet. Tuesday 7 november, betydde mycket 3 I söndags så följde jag faktiskt med till svärföräldrarna 25 Till våren besöker Cheetah grannlandet Finland igen Älskling ligger under bil och skruvar.

  Thursday 24 february :13 Lyssnade nyss på mitt favoritprogram Christer i P3 och de tipsade om en länk som jag tycker både tjejer, men framförallt killar ska kolla in, Pussy eating lesson.Men jag tvingades flytta på min väska för att trängas på samma säte som en unge med hockeyhjälm och diverse annan sportutrustning.