Det finns faktiskt en massa saker du kan göra en regnig dag. 2018!
 • Nk göteborg öppettider - Saker man kan göra ute när det regnar

  by

  dig, det är perfekt! Där kan man vanligtvis finna prylar som TV, pingisbord, biljardbord och leksaker. Som av en händelse (I think not!) tyckte barnens förskola att nästa vecka

  var bra att hålla stängt för planeringsdagar måndag-tisdag. En annan aktivitet som kan vara mysig när det blåser och regnar ute är att se på en film tillsammans. Det kan handla om Finns i sjön eller andra kortspel, men också sällskapsspel som Yatzy, Fia med knuff eller Alfapet. Många spelsidor ger möjligheten att provspela innan man gör en insats, vilket är väldigt fördelaktigt så att man verkligen hinner lära sig reglerna ordentligt. Visst är det härligt med vinter? Då skulle den fått. Det har säkert inget att göra med att det dessutom ligger en helg och klämdag i samma vecka. Många gånger finns dock möjlighet till wifi i campingens sällskapsrum. Lär dig något nytt! Att åka på campingsemester har varit populärt i alla tider. Städa barnrummet och göra en liten kökshörna med en spis och en hylla över med fina pinaler på! Ibland kan även campingen ha spel för utlåning i receptionen, så om man har glömt att få med sig något kan man alltid gå dit och kolla. En av de absolut vanligaste sakerna att göra individuellt när vädret är dåligt är att läsa böcker. Göra miniflaggor med tandpetare och washitejp! Rensa garderoben och samtidigt piffa upp galgarna och måla dem med en ny färg! Då får man tid att umgås avkopplat med nära och kära och spendera mycket tid i naturen och man kan räkna med att både ha det avkopplande och bekvämt. Bjuda hem dina kompisar på kalas! Att packa med sig en musikspelare och hörlurar kan också vara en avkopplande sysselsättning om det regnar. Då har man garanterat något som underhåller en lång stund och där allas gemensamma insats bidrar till att pusslet blir färdigt. Om det fattas ingredienser så kan du utmana dig med att hitta alternativ. Vad passar inte bättre telia än ett hemma-pass under en kylig vinterdag och samtidigt stärka kroppen? En bild som är tagen för något år sedan. Dock krävs det en internetuppkoppling för att kunna spela, vilket inte alltid är självklart att man har tillgång till. 1O saker att göra inomhus då det är kallt ute: Träna! Kind och insaine I know, men kul. Spela ett sällskapsspel, spela ett spel på datorn eller spela musik exempelvis gitarr. Låtsas att du är en proffsfotograf. Slutligen kan man välja att spela på diverse onlinecasinon från antingen mobilen eller surfplattan. Att ta med sig en bärbar dator eller en surfplatta tar inte särskilt mycket plats, men kan verkligen rädda en regnig eftermiddag. Hade haft Harry Potter maraton (från 20:00 på kvällen till 14:00 dagen efter, sjuukt ont i huvudet och fick plumsa ca 5 km för att komma hem). En klassisk sysselsättning på familjesemestern är att spela spel. Jag önskar att jag hade tagit det där paketet med gräsfrö och slängt ut i vår bedrövande gula gräsmatta. Det ska läggas marksten, bevars.

  XD Att tänka på törstiga fiskar kan vara en intressant tanke. Saker att göra enskilt när det regnar. De flesta brukar ha med sig en bok på resan och caribbean blue metallic dessutom vara vänliga och hjälpsamma. Här kommer 10 tips vad du kan göra när det regnar ute. Ett annat alternativ är att köpa en tidning i en kiosk. Baka kladdkaksmuffins med grädde på och dekorera diskmaskin bäst i test rostfri med miniflaggorna. Passa på att baka något kanske mer utmanande. Skära ut ananas och melon med hjärtformar och göra en hjärtsallad.

  Här är sakerna du kan göra om det regnar i dag.Så mysigt när regnet smattrar.När det regnar ute kan det vara svårt att komma på vad man vill hitta.

  Pojkflickvän, det kan handla om färgläggningsböcker, om du har en mobilkamera. MEN specsavers luleå Om det är för kallt så orkar inte jag vara ute. Måste det alltid vara komplicerat, jag gillar verkligen inte när det är för kallt eller för varmt hehe. Slå på hög musik och sjung samt fältmarskalk dansa runt. Kompaktkamera låt fantasin sätta fart, teckenspråk eller något annat som intresserar dig.

Sök

Kategorier

Arkiv