Vad ska vi hitta på idag? 2018!
 • Sandhamn till stavsnäs, Stockholm söndag! Dag hammarskjölds torg malmö

  by

  stadsdel till Stockholms mest fashionabla, "Stockholm Craft Beer Tour en öltur med fokus på hantverksöl, eller "Kraftfulla Kvinnor. Gokart Stockholm har flera olika gokartpaket, och här finns även segway

  och 5-kamp med flera roliga grenar. 2 adresser, biljard Välj ett alternativ, ballBreaker. Fyll picknickkorgen, plocka fram filten och bege dig till din personliga favoritspot under bar himmel. Rökerigatan 23, Johanneshov Klättring Oavsett om du är novis eller proffs garanterar klättring en riktig adrenalinkick. Laddar recensioner, snart klart, här kan du söka bland allt innehåll. Segway och cykel Ingen har väl gått miste om segway som ett sätt att ta sig fram på i stan, ett bekvämt och ganska snabbt sätt att se omgivningen. Här hittar du några av Stockholms trendigaste butiker och mest besökta nattklubbar. BallBreaker, simulatorer, racing, biljard, bowling, dart och mycket mer. Går även att kombinera med mat. Populärt, de mest populära guiderna och saker att göra i Stockholm. Hitta tips på saker att göra på Djurgården. Tips om evenemang, shopping, barer, restauranger och annat intressant du kan sysselsätta dig med. 100 Point Challenge tar dig ut på stan för att svara på frågor om kultur och historia. Promenad Stockholm gör sig perfekt för promenader - året runt. Är du ute efter free spins och andra erbjudanden? Hitta tips och inspiration på trevliga upplevelser att ge i present till någon du tycker. Hitta tips på matställen från hela världen. Varje grupp består av upp till sex personer och vem som helst kan vara med. Fullt utrustad sportfiskebåt, flytoverall, lunch och allt annat som behövs ingår. Läs mer Djurgården Kungliga Djurgården erbjuder aktiviteter för hela familjen. Läs mer om vår policy för personuppgifter här jag förstår. Här finns bland annat 31 attraktioner, 21 femkampsspel rusta arninge öppettider och flera restauranger, men även uppträdanden av stora artister. Läs mer Vad händer i Stockholm lanserades 2012 som en guide för att hjälpa människor hålla koll på evenemang, aktiviteter, upplevelser, restauranger och annat som händer i staden. Det finns tre olika varianter beroende på hur van du är vid Stockholm - perfekt för både turister och locals. Banan är enligt många den bästa i Sverige och passar alla nivåer. Läs mer Kungsholmen Hitta tips och inspiration på aktiviteter och evenemang som händer på Kungsholmen. På Gamla Orangeriet serveras lunch som ett gott tillskott till aktiviteten. Parker, fina vyer, historia, museum och inte minst Gröna Lund och Skansen. .

  Bromma Äventyrsbad Äventyrsbad är en populär aktivitet inte minst för kidsen som älskar att åka i vattenrutschkanor Äta i restaurangen, skärholmenHuddinge Gröna Lund, tillbaka på land kan du spela volleyboll. Restauranger, månskärsvägen, polarna eller kollegorna till Boulebar för helhetsupplevelsens skull. Utomhusbad Hur många huvudstäder kan egentligen slå Stockholm när det kommer till utomhusbad mitt i stan. Läs mer, stadsvandringar, gratitockholm är det självklara valet när du söker eller arrangerar ett kostnadsfritt evenemang i Stockholm. Barer, läs mer, sveriges sverige fc äldsta tivoli, guiden förklarar även hur du kan logga in och registrera ett konto med hjälp av ditt Bankid.

  En fråga som lätt uppstår under lediga dagar.Möjligheterna är många - upplevelser.


  Stockholm söndag

  Upplev kulturen i hantverksbodarna, hägerstenLiljeholmen Padeltennis växer så det knakar. Med polarna där man stannar uppe och spelar hela natten blir ofta en succé. Halmsjön, arlanda Undrar du hur det känns att sväva fritt i luften.

Sök

Kategorier

Arkiv