Sterlen r en plats p jorden dit man kan ka n r som helst p ret f r att ta det lugnt och koppla av i ett kta. 2018!
 • Hur mycket ipren kan man ta, Romantiskt spa paket

  by

  this: Friday at The Lodge, vi älskar fredagar! Vi har tre konferensrum och två grupprum och vår egen aktivitetsguide som står redo att ta er ut på äventyr tillsammans.

  White Guide, tripAdvisor, spa Awards, skånska Möten, chaine des rotisseurs. Pris från 995 kr/deltagare (exkl moms). Slottet förföll under 1900-talets mitt. Så låg roligt att just du har hittat till vårt lilla American Hideaway mitt i skogen på toppen av Romeleåsen i Skåne. .

  The Lodge är den naturnära mötesplatsen för er konferens i Skåne som bjuder på vildmarkskänsla bara ett stenkast från Malmö. Boka nästa konferens på trädtoppsnivå, welcome to Meetings Less Ordinary År 1850 när det spermier nya Gränsö slott hade byggts färdigt var det en stor händelse. Vi är belägna på en av Skånes högsta punkter 167 meter över havet med en vidunderlig utsikt över landskapet nedanför oss.

  H r nedan har vi komponerat.land erbjuder h rliga str ckor f r din tr ning!Detta paket erbjuder vi er f r grupper om minst 10 personer.

  Romantiskt spa paket

  På en konferens eller som gäst i vårt spa. Förutom fantastisk utsikt över slätt och skog i Skåne bjuder vårt mysiga spa på avslappning och vila för kropp och själ. Vår målsättning är att erbjuda en helhet av upplevelsen som innebär att endast de bästa råvarorna och den bästa drycken serveras i vår restaurang. Välkommen till mest Gränsö Ostkustens Pärla, the Deckhouse Spa Relax, såväl med övernattningsmöjligheter som utan. Nu har vi släppt vårt populära nyårspaket New Years Eve Less Ordinary. Precis vid havet, vi hoppas att du får en fin rundtur på vår hemsida och vi ser fram emot att höra av dig. Och så hade det ett läge som ingen av de andra rika herrgårdarna kunde mäta sig med. Storslagen natur och välgörande behandling i vårt mysiga spa. Eller kom som gäst på ett av våra dag eller kvällspaket.

  Vi har även två behandlingsrum där det finns möjlighet att boka in sig på en välgörande spabehandling.Förutom att komma hit som privatgäst kan du välja att ha din konferens eller kick off tillsammans med dina kollegor här.

Sök

Kategorier

Arkiv